De bewoners uit Utopia 2 doen een wedstrijdje vrouwen sjouwen

De bewoners uit Utopia 2 doen een wedstrijdje vrouwen sjouwen

Alle bewoners zijn afgelopen avond bij elkaar gekomen voor een wedstrijdje vrouwen sjouwen. Lieve mensen begint Hiske wanneer iedereen er is. We weten allemaal dat sporten verbroedert en daarom heb ik samen met Brandon het idee bedacht om te gaan vrouwen sjouwen. De bedoeling is dat jullie een rondje om de vijver lopen terwijl je de dame in kwestie optilt voegt ze eraan toe. Brandon knikt en leest vervolgens de teams voor. Erik en Christel, Gerrit en Shelley, Brenda en Joaquin, Mike en Lotus en Merel en Adriaan. Niet veel later gaat de wedstrijd van start. Aangezien niet duidelijk bleek of de bewoners rechtsom of linksom de vijver moesten, komen er uiteindelijk twee koppels als winnaar naar voren. Dat zijn Adriaan en Brenda en Mike en Lotus zegt Brandon. Jullie mogen een avondje voor de eerste keer op de tweede verdieping van de silo gaat hij verder. Hiske vult aan dat er kaarsjes, snoep en drank aanwezig zullen zijn. De bewoners hadden een gezellige avond!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *