Gaat Shelley bij Jessie slapen?!

Gaat Shelley bij Jessie slapen?!

Jessie is afgelopen avond druk bezig in de silo wanneer Gerrit en Joaquin komen binnenlopen. Gaat Shelley bij jou in de boot slapen vragen de twee mannen. Jessie schudt zijn hoofd. Dat heb ik helemaal niet met haar besproken. Ik heb alleen gezegd dat ze er kan werken met de naaimachine als ik er niet ben voegt hij eraan toe. Joaquin lacht en zegt dat Shelley iets anders aan hem heeft verteld. Ze heeft een nieuw kamertje gevonden in de boot voegt hij eraan toe. Wat later komt Shelley binnen en vraagt Jessie waarom hij geen extra slaapkamer in de boot maakt. Je kunt daar gewoon een tweepersoonsbed maken voegt ze eraan toe. Jessie legt uit dat hij daar graag zijn kleding kwijt wil. En vervolgt dat ze ook een tafel heeft ontdekt die ze kan gebruiken voor de naaimachine en Erik deze voor haar wil vastmaken. Top antwoordt Jessie. Gefeliciteerd…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 29    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *