Hiske heeft een bijzonder plan voor de naderende Utopia spelen

Hiske heeft een bijzonder plan voor de naderende Utopia spelen

Brandon en Hiske lopen over het terrein wanneer Hiske met een idee komt. We willen natuurlijk binnenkort met de zogenaamde Utopia Spelen beginnen zegt ze. En daarom dacht ik dat het misschien leuk was om alvast iets te doen om het te introduceren. En vertelt verderdat ze verschillende ideeën had bedacht maar het haar het leukste leek om te gaan vrouwen sjouwen. De mannen moeten dan hun partner optillen en een rondje om de vijver lopen. Wie het snelste is, krijgt een prijs voegt ze eraan toe. Brandon lacht en ziet wel iets in het plan. Misschien kunnen ze dan bovenin de silo op de platen gaan borrelen. Zal het ook echt gebeuren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *