Franny vraagt aan Timothy hoe het nu zit met de drie musketiers

Franny vraagt aan Timothy hoe het nu zit met de drie musketiers

Timothy en Franny lopen over het Utopia 2 terrein wanneer de drie musketiers ter sprake komen. Hoe vind jij eigenlijk dat het gaat tussen jullie? begint Franny. Timothy laat op zijn beurt weten dat hij heeft gemerkt dat hij altijd de klappen krijgt wanneer ze streken uithaalden. Alleen is het wel een feit dat we alles met zijn drieën deden, niet alleen ik voegt hij eraan toe. Volgens hem is Gerrit bang om op genomineerd te worden, terwijl hij ondertussen niets doet voor de financiën. Dat noem ik egoïstisch benadrukt hij. Franny knikt en geeft toe dat ze Gerrit ook nooit als een echte broeder heeft gezien. Het is altijd Timothy, Joaquin en dan als laatste Gerrit. Timothy begrijpt haar en zegt dat hij niet door wil gaan met zijn oude mentaliteit. Ik probeer nu zoveel mogelijk voor Utopia te doen en mezelf veilig te houden voor de stemmingen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *