Jessie vindt het erg jammer dat Mike zijn beloftes niet waar maakt

Jessie vindt het erg jammer dat Mike zijn beloftes niet waar maakt

Jessie vertelt aan Christel dat hij een discussie met Mike heeft gehad. Hij legt uit dat hij maandag een bouwplanning van Mike zou ontvangen maar deze niet heeft gekregen. Vervolgens zou hij dinsdag een update geven maar dit is toen ook niet gebeurd. Jessie verwijt Mike vervolgens niet dat hij niet hard genoeg werkt, want hij is volgens hem een harde werker maar vindt het wel jammer dat hij zijn beloftes niet waar komt, terwijl Jessie en Mike afgelopen week Joaquin hier op aangesproken hebben. Je kan niet zomaar je taken neerleggen, zonder te overleggen wie deze overneemt. Mike stond daar op dat moment volledig achter, maar vervolgens doet hij hetzelfde eindigt hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *