Heeft Lotus Mike een speciaal verjaardagscadeau gegeven?

Heeft Lotus Mike een speciaal verjaardagscadeau gegeven?

Merel en Brenda zijn bezig met de roddel vlog. Er is weer een hoop gebeurd in Utopia begint Brenda. En vertelt dat Mike en Lotus steeds meer tot elkaar groeien. Merel vertelt daarna dat ze vorige week Lotus en Mike samen uit de douche zag stappen en dat ze na veel aandringen hebben toegegeven dat ze friends with benefits zijn. Gisteren was Mike jarig en Lotus heeft hem een speciaal verjaardagscadeau gegeven vervolgt Brenda. Ze legt uit dat Franny gisteren in de silo hebben geslapen, zodat Mike en Lotus het huisje voor zichzelf hadden. Birthday s*x zingt Merel. Zou dat ook echt zo zijn?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *