Blijft Timothy trouw aan Franny mocht ze weggestuurd worden?

Blijft Timothy trouw aan Franny mocht ze weggestuurd worden?

Stel Franny zou op de bank komen? begint Joaquin het gesprek met Timothy. En laat weten dat hij zich afvraagt of hij dan met haar mee zou gaan mocht het zo ver zo komen. Tuurlijk niet antwoordt Timothy vastbesloten. Ik weet wel dat ze buiten op mij zou wachten. Ze is dol verliefd op mij gaat hij verder. Dat zit wel goed. Ik zou hier ook trouw blijven aan haar benadrukt hij. Denk jij dat het ooit zover zal komen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 26    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *