Radio 538 dj Ivo van Breukelen is in Utopia 2 om Gerrit wat dj les te geven

Radio 538 dj Ivo van Breukelen is in Utopia 2 om Gerrit wat dj les te geven

Christel heeft een knuffelworkshop geregeld voor de bewoners, vanwege de kerstdagen die ze zonder familie moeten doorbrengen. De knuffelworkshop geeft voldoening en zorgt ervoor dat ze zich minder alleen voelen. Toch besluit Gerrit om eerder weg te gaan van de workshop dit omdat hij een andere afspraak heeft. Hij ontvangt vandaag namelijk Ivo van Breukelen. De radio 538 DJ gaat Gerrit wat tips en tricks leren, wat betreft het mixen van muziek. Wanneer Ivo op het Utopia 2 terrein is, gaat hij al snel aan de slag met Gerrit. Hij leert Gerrit om snelheden aan te passen van muziek, de juiste match te vinden van nummers en zelfs om twee nummers tegelijkertijd af te spelen en aan te passen, zodat het lijkt alsof hij een eigen remix heeft gemaakt. Gerrit lijkt weer een stap verder te zijn in zijn dj carrière. Zou hij met alle cursussen binnenkort op een eigen feest weten te draaien?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *