De bewoners uit Utopia 2 krijgen een knuffelworkshop

De bewoners uit Utopia 2 krijgen een knuffelworkshop

De poorten van Utopia 2 gaan open en twee vrouwen lopen naar binnen. De twee vrouwen zitten vol energie en komen voor een knuffelworkshop. Christel had eerder contact met deze dames van de knuffelworkshop. Gerrit verwelkomt hen en brengt ze naar Christel. Ze besluiten om de workshop te houden in de silo. We kunnen wel wat extra warmte gebruiken legt Christel vervolgens uit. Met de kerstdagen. We missen mensen die thuis zijn voegt ze eraan toe. Sommigen moeten eerst nog lachen, maar na een moment worden de bewoners wat serieuzer. Christel geeft aan dat de groep deze workshop nodig heeft om het gemis te onderdrukken. Jessie toont vervolgens veel interesse in het begin en wil al snel aan de slag, ook Merel stelt een vraag. Ze vrouw wil weten waarom onbekenden mee zouden doen aan een knuffelworkshop. Je ontdekt dat we allemaal gelijk zijn zegt de cursusleidster. Er komen stofjes vrij, zoals oxytocine voegt ze eraan  toe. Na de cursus lijken de bewoners nog niet uitgesproken te zijn. Waar ze eerst lacherig over deden, kwam er later meer begrip voor terug. Zou deze workshop helpen voor een betere sfeer?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 71    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *