Jessie wil alle producten beter aanprijzen door er nog een keer naar te kijken

Jessie wil alle producten beter aanprijzen door er nog een keer naar te kijken

Jessie wil graag beginnen met vergaderen maar niet alle bewoners zijn aanwezig. Daarom besluit hij om toch te gaan beginnen en de laatkomers niet buiten te sluiten. Hij geeft aan het begin aan dat de anderen alles kunnen teruglezen in de notulen.  Jessie wil graag de verkoopstrategie van de bewoners aanpakken. Door middel van een investeringsaanvraagformulier moeten de bewoners  nu hun product pitchen met alle risico’s en kosten hierin beschreven. De aanwezigen hebben ook goed hun huiswerk gedaan. Zo wil Timothy de Mr. Love shirts herdrukken met leuke citaten van de groep. Als voorbeeld geeft hij uitspraken van Joaquin aan. Nie-liegen! Ook komt Timothy met een nieuw product. Een ecosysteem in een potje. In het kort vertelt Timothy dat het te vergelijken is met onze wereld. Je hoeft het plantje in het potje geen water te geven omdat alles zichzelf voorziet van wat het nodig heeft. Ook vertelt Timothy dat je duidelijk kan zien wat er gebeurt als je iets toevoegt wat er niet bij hoort, zoals plastic. Hiske en Christel willen dat eten op woensdag ook wordt verbeterd, door alles beter voor te bereiden en een minimumaantal eters in te lassen. Brenda stelt verder voor om een oud product te verbeteren, Santopia. Het lijkt erop dat ze allemaal goed en duidelijk hebben nagedacht over de toekomst van hun producten. Wel vertelt Jessie dat Mike misschien in staking is, daar voegt Timothy aan toe dat ook Adriaan niet wilde meewerken vanwege een kist die Adriaan is ontnomen. Toch wil Jessie Mike overhalen om toch verder te bouwen en wil een praatje met Adriaan houden. Daarna eindigt de vergadering van vandaag.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 28    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *