Christel vindt dat er te veel kledinglijnen zijn in Utopia 2

Christel vindt dat er te veel kledinglijnen zijn in Utopia 2

Terwijl Hiske in bed ligt, deelt Christel haar frustraties aan haar mede bewoner. Irritatie level tachtig begint Christel. Ze vindt dat veel bewoners hun doel voorbijschieten. Volgens haar zijn ze allemaal bezig met het maken van hun eigen kledinglijn, terwijl dat niet het doel hoort te zijn van alle bewoners. Ik ga toch lekker dingen maken. Kijk mij maar groeien. Zet mij maar in een hoekje voegt ze eraan toe. Hiske begrijpt haar mede bewoner wel, want het zou niet de bedoeling moeten zijn dat de bewoners tegen elkaar concurreren. Ik maak een t-shirt met de tekst laat me met rust vervolgt Christel voor de grap. Ik vind het belachelijk voor woorden. Straks heeft iedereen een eigen t-shirt eindigt Hiske het gesprek. Ben jij het met Christel eens?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 4.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *