Adriaan wil Mike niet missen tijdens het bouwen in Utopia 2

Adriaan wil Mike niet missen tijdens het bouwen in Utopia 2

Als Adriaan op deze nieuwe dag Jessie tegen komt beginnen de twee over Mike. Eerder heeft hij gezegd de hamer te willen neerleggen en compleet te willen stoppen met bouwen, dit naar aanleiding van het akkefietje met Joaquin. Adriaan geeft aan vandaag met frisse tegenzin te zijn opgestaan. Hij wil Mike niet missen tijdens het bouwen. Volgens hem is Mike zijn inzet en vooruitziende blik onmisbaar. Jessie vraagt zich vervolgens af of Mike niet zal bijdraaien en alsnog aan het werk zal gaan vandaag. Ik vind dat hij gelijk heeft geeft Adriaan aan. Zal Mike vandaag toch aan de slag gaan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *