De bewoners in Utopia 2 hebben een gemoedelijke avond en vieren de verjaardag van Mike

De bewoners in Utopia 2 hebben een gemoedelijke avond en vieren de verjaardag van Mike

Afgelopen avond hebben alle bewoners zich in de silo verzameld om de avond feestelijk af te sluiten. Mike was op dat moment nog jarig. Er is muziek, drank en er wordt volop gedanst. Het ging er gemoedelijk aan toe in de mini samenleving. Het feestje van Mike is afgelopen en een groot deel van de bewoners heeft een kring gevormd om nog even na te kletsen en te zingen. Verschillende liedjes komen voorbij, van oude klassiekers tot nieuwe hits. Ondertussen hebben Timothy en Franny zich teruggetrokken in het huisje om in bed te gaan liggen. Ook Adriaan en Jessie lopen richting hun slaapplaats. Wat zal de nieuwe dag brengen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 4.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *