Mike moet niets hebben van Joaquin zijn idee, hij weigert nog verder te werken

Mike moet niets hebben van Joaquin zijn idee, hij weigert nog verder te werken

Mike en Jessie hebben een aanvaring gehad waaruit bleek dat Joaquin heeft genoteerd dat Mike op zijn bed heeft gelegen. Mike besluit dan ook verhaal te halen in de Mongoolse tent. Ik maak elke dag een rondje wie er slapen en schrijf dat op begint Joaquin wanneer Mike bij de drie musketiers naar binnenstapt. Ik stop dan permanent met werken reageert Mike. En legt uit dat hij klaar is met de spelletjes die worden gespeeld en hij er geen zin meer in heeft. Je moet het met een knipoog zien antwoordt Joaquin. Het is niet specifiek naar jou bedoeld verzekert hij. Mike vertelt daarna dat hij vanmiddag alleen even op bed lag bij iemand die het moeilijk had en hij zich ervan wil distantiëren. Joaquin schudt zijn hoofd en geeft aan dat iedereen meedoet. Degene die het meest slaapt, krijgt iets. Hoe zal dit aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *