Jessie, Lotus en Mike belanden in een fikse discussie over werken

Jessie, Lotus en Mike belanden in een fikse discussie over werken

Na een dag hard werken besluit Mike zich met Lotus terug te trekken in haar huisje. Op dat moment komt Joaquin langs om te noteren dat Mike op zijn bed ligt, dit in verband met de werkbriefjes die de bewoners hebben ingevoerd. Terwijl Joaquin nog in de deuropening staat klopt ook Jessie aan. Mike heeft een vergadering gemist en Jessie komt hem daarom vertellen dat hij hem heeft gemist bij de bouw update. Mike weet niet wat hij hoort. Hij heeft er duidelijk geen zin in en dat geeft hij dan ook aan. Niet op mijn verjaardag man benadrukt hij. Jessie laat weten dat hij het belangrijk vindt dat mensen de planning weten van de bouw update. Mike blijft duidelijk maken dat het zijn verjaardag is maar dat lijkt Jessie weinig uit te maken. Excuses voor je verjaardag mompelt hij lachend terwijl hij van het huisje wegloopt. Samen met Lotus blijft Mike vervolgens achter in het huisje maar de sfeer is duidelijk omgeslagen. Ik ben er helemaal klaar mee moppert Mike. Ik doe niks meer benadrukt hij. Hierna verlaat hij gepikeerd het huisje. Terwijl Mike probeert af te koelen lijkt Jessie hem te achtervolgen. De twee belanden in een grote discussie over wat belangrijk is. Lotus springt tussen beiden en vraagt Jessie op te houden met Mike te irriteren. Gewoon kappen hiermee, ga zelf de silo in elkaar zetten zegt ze tegen Jessie. Ze raakt een gevoelige snaar bij hem wanneer ze hem vraagt wat Jessie zelf vandaag heeft uitgevoerd. Tegen de tijd dat zij wakker is, heb ik al drie uur gewerkt. Flapdrol roept Jessie haar na terwijl hij van het gesprek wegloopt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *