Gerrit en Timothy bespreken de financiën

Gerrit en Timothy bespreken de financiën

Gerrit en Timothy lopen over het Utopia 2 terrein wanneer de financiën ter sprake komt. Hoewel eerst was afgesproken dat de mannelijke bewoners deze taak samen op hen zouden nemen, blijkt nu dat in de praktijk niet Gerrit, maar Franny bij de financiën betrokken wordt. Ik wil er niet uit stappen, want ik wil niet het risico lopen dat ik straks op de bank kom begint Gerrit. Timothy knikt maar legt uit dat hij en Franny meer kans lopen om op die plek te komen. Daarbij moet je ook toegeven dat je vrij weinig voor de finance doet besluit hij. Gerrit is het met hem eens maar zegt wel dat dit te maken heeft met het feit dat er slecht gecommuniceerd wordt. Waarom betrekken jullie mij er niet bij? Timothy legt uit dat Gerrit zelf ook weinig initiatief neemt om er iets voor te doen. Ik heb geen zin om met zijn drieën achter de computer te zitten terwijl ik er eigenlijk niet eens bij hoor antwoordt Gerrit. Timothy benadrukt dat Gerrit waarschijnlijk spijt krijgt wanneer hij de taken van zich af zal zetten. Jessie gaat zich er nu mee bemoeien en die gaat dan zien dat je niets uitvoert zegt hij. Dan loop je risico om genomineerd te worden. Gerrit knikt maar denkt dat de invloed van Jessie wat dat betreft wel meevalt. Timothy legt nog eens uit wat de taken van Gerrit zijn en die van hemzelf. We hoeven hiervoor niet te communiceren. Gerrit knikt maar vindt dat ze beter samen kunnen werken in plaats van langs elkaar. Ik denk dat jij een hele andere vorm van samenwerking ziet dan ik. Ik heb niet het gevoel dat ik erbij zit voegt hij eraan toe. Timothy schudt zijn hoofd. Je hoort erbij, dus voer gewoon je taken uit benadrukt hij. En legt uit dat het niet zo is dat hij de taak liever met Franny doet maar wel vindt dat ze credits hoort te krijgen nu ze zo hard werkt. Misschien kunnen wij gewoon niet samenwerken zegt Gerrit. Als ik iets opmerk, moet ik het drie keer zeggen voor het doorkomt. Ik heb er geen zin in op deze manier. Zullen de mannen er nog uitkomen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 56    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *