Shelley is teleurgesteld over hoe er kerst werd gevierd in Utopia 2

Shelley is teleurgesteld over hoe er kerst werd gevierd in Utopia 2

Wanneer Shelley en Gerrit samen zijn, stelt Gerrit een belangrijke vraag. Hij merkt aan Shelley dat er iets is en vraagt het op de man af.  Wat is er allemaal aan de hand? vraagt hij. Shelley geeft aan dat ze baalt dat iedereen gisteren chagrijnig aan tafel zat met kerst. Ze geeft toe dat haar eigen humeur gisteren ook niet geweldig was maar anders had verwacht. Ik hoop dat oud en nieuw wat leuker wordt gevierd en niet zo afgezaagd. Niemand zet zich er honderd procent voor in voegt ze eraan toe. En geeft verder aan dat ze het idee heeft dat ze er alleen voor staat. Zal Shelley zich nog beter gaan voelen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 48    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *