Timothy vindt het niet eerlijk dat Franny geen waardering krijgt

Timothy vindt het niet eerlijk dat Franny geen waardering krijgt

Jessie en Timothy hebben in de vergadering laten weten dat zij de komende tijd samen de financiën op zich gaan nemen. Frnany wil graag Timothy helpen in de financiën en dit lijkt Timothy handig omdat hij vindt dat ze te weinig opvalt. Ook Jessie heeft een mening over Franny en bespreekt dit met Timothy. Ze is een verlengstuk van jou zegt Jessie duidelijk tegen Timothy. Het is niet zichtbaar benadrukt hij. Timothy is het met Jessie eens en geeft aan dat hij het oneerlijk vindt dat Franny niet de waardering krijgt die ze verdiend. Jessie is van mening dat ze dingen los van Timothy moet doen. Als je jouw meisje wil helpen moet je er loslaten. Ze moet dingen met andere mensen gaan doen. Je kunt geen hand boven haar hoofd houden, want ze zal in het niet vallen bij jou gaat hij verder. Zal Timothy dit advies doorgeven aan Franny?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *