Jarige Mike kan zijn geluk niet op en wordt flink verwend met cadeautjes

Jarige Mike kan zijn geluk niet op en wordt flink verwend met cadeautjes

Het is vandaag een bijzonder dag voor Mike, hij is namelijk jarig. Lotus loopt naar de brievenbus toe en overhandigt niet veel later de post aan Mike. De twee gaan op bed zitten en Mike opent al snel zijn post. Mike is duidelijk blij met de post en krijgt de glimlach niet meer van zijn gezicht af. Naast zijn post heeft Lotus ook iets bijzonders gekocht voor Mike. Dit is van mij voor jou zegt ze blij tegen hem. Mike pakt zijn cadeautje uit en ziet een broek zitten. Dankjewel zegt hij blij en geeft Lotus een kus. Nadat hij denkt alle cadeaus te hebben gehad, krijgt hij nog een cadeau van Lotus. Hij pakt zijn cadeau uit en ziet een shirt van zijn favoriete voetbalclub zitten. Mike kan zijn geluk niet op en bedankt Lotus, hier ben ik wel echt blij mee man. Mike zijn dag kan niet meer stuk!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 4.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *