Verkiest Timothy Franny boven Gerrit?

Verkiest Timothy Franny boven Gerrit?

Franny en Timothy hebben een relatie met elkaar maar Timothy vindt dat Franny zich meer op de voorgrond moet betreden. Daarom heeft Timothy Franny betrokken bij de financiën maar eigenlijk zal Gerrit deze taak op zich nemen. Nu de vergadering is geweest komen Timothy en Gerrit elkaar tegen en bespreken de situatie. Ik wil aan jou vragen of het goed is dat Franny en ik deze taak op ons nemen, zodat de groep ziet dat zij dit doet zegt Timothy tegen Gerrit. Gerrit geeft op zijn beurt aan dat hij Timothy wel snapt, maar niet onder vuur wil liggen tijdens de stemmingen. Timothy stelt daarna voor dat Gerrit voortaan de boodschappen gaat doen maar hier zit Gerrit niet op te wachten. Je betrekt Franny er meer bij dan mij gaat Gerrit verder tegenover Timothy. Timothy legt uit dat Gerrit zich geen zorgen hoeft te maken omdat hij denkt dat hij zelf op de bank komt. Gerrit geeft aan dat hij nog even moet nadenken over de situatie. Zal Gerrit zijn taak aan Franny geven?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *