Jessie gaat zich voortaan ook met de financiën bemoeien

Jessie gaat zich voortaan ook met de financiën bemoeien

De inwoners komen bij elkaar om te vergaderen, je leest hier de belangrijkste punten van 26 december terug. Jessie geeft aan dat er voortaan eerst een begroting gemaakt moet worden, voordat een evenement online wordt geplaatst. Mike is het hier niet mee eens en vindt dat er minder gefocust moet worden op het geld. Uiteindelijk besluiten de bewoners dat er toch een begroting vooraf moet komen. Daarnaast helpt Franny Timothy met de financiën maar Christel geeft aan dat ze haar hand heeft opgestoken voor Gerrit en Timothy. Het is meer dan normaal om dit te overleggen benadrukt Christel op haar beurt. Jessie laat daarna weten dat hij geen zin heeft in de financiën maar zich er toch mee gaat bemoeien omdat het niet goed loopt. Bij deze, ik ga ook de financiën doen zegt hij tegen de groep. De groep lijkt niet echt te reageren op het nieuws van Jessie. De groep lijkt het prima te vinden en hiermee is het hoofdstuk afgesloten. Het komt allemaal wel goed, alleen moeten er dingen veranderen. De mensen moeten op de juiste plek terecht komen geeft Jessie verder aan. De groep besluit om de bewoners die zich willen bemoeien met de financiën te scheiden van de bewoners die dit niet willen.

Na de vergadering wordt er natuurlijk ook nog even nagesproken. Zo hebben Lotus en Hiske er ook een gesprek over. Lotus ergert zich aan een aantal mede bewoners en bespreekt dit met Hiske. Ik ben het een beetje zat gaat Lotus verder. En vertelt dat ze haar eigen ding wil en zich niet druk wil maken om andere dingen in Utopia 2. Daarvoor ben ik niet binnen gekomen, ik ben binnen gekomen voor muziek benadrukt ze. Hiske complimenteert Lotus dat ze haar mond open trekt in de vergadering en voor zichzelf kiest. Ik ga mijn eigen dingetje doen waar ik wel gelukkig van word sluit Lotus af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 78    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *