Adriaan is woest, hij ergert zich aan het gedrag van zijn mede bewoners

Adriaan is woest, hij ergert zich aan het gedrag van zijn mede bewoners

Adriaan wil graag dat de caravan waarin hij slaap netjes blijft. Daarom heeft hij de hele vloer schoongemaakt, maar toch zijn de bewoners hier overheen gaan lopen met hun schoenen. Adriaan is hierachter gekomen en is hier erg boos om. Hij uit zijn frustratie bij Hiske. Ik vind dat niet normaal zegt hij boos tegen Hiske. Hiske legt op haar beurt uit dat het bij mensen nog niet in hun systeem zit maar dit kan Adriaan niet begrijpen. Ze zijn te beroerd om hun schoenen uit te trekken gaat Adriaan boos verder. Ik irriteer me hier mateloos aan benadrukt hij.  Gaat Adriaan zijn mede bewoners nog aanspreken op hun gedrag?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *