Timothy is niet blij wanneer Jessie hem hulp bied bij de financiën

Timothy is niet blij wanneer Jessie hem hulp bied bij de financiën

Het is Jessie opgevallen dat Timothy wat steken laat vallen bij de financiën en wil hier graag verandering in brengen. Hij heeft daarom bedacht dat het handig is dat hij Timothy gaat ondersteunen met de financiën. Voordat hij dit bij de vergadering kenbaar wil maken, wil hij dit eerst bespreken met Timothy zelf. Ben je het ermee eens dat je veel dingen over het hoofd zit?, zegt Jessie tegen Timothy. Timothy is het hier niet mee eens, kom op man, ik vind dat ik heel goed mijn best doe en ik vind dat het goed gaat. Jessie legt uit dat hij graag wil dat Timothy een maand mee kijkt met hem, zodat hij het hierna zelf kan doen op een goede manier. Waarom kan je jouw ego niet aan de kant zetten? vraagt Jessie richting Timothy. Timothy lijkt in eerste instantie niet akkoord te gaan met dit voorstel, maar wanneer Jessie uitlegt dat hij alleen wil helpen en de financiën niet over wil nemen, stemt Timothy toch in. Hoe zal de groep hierop reageren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *