Christel praat met Hiske over Erik, ze ziet hem als vriend

Christel praat met Hiske over Erik, ze ziet hem als vriend

Er zijn de laatste tijd veel speculaties rondom Erik en Christel. De twee kunnen het goed vinden met elkaar, maar als het aan Christel ligt blijft het hierbij. Wanneer Hiske en Christel rustig wakker worden, bespreken ze de situatie met elkaar. Christel legt uit dat ze hoopt dat de bewoners wel inzien dat het niets is tussen Erik en haar. Sommige dingen kunnen nog groeien, geeft Christel toe maar geeft aan dat dit waarschijnlijk niet gaat gebeuren. Het zal mij heel erg verbazen, ik vind het totaal niet passen, geeft Hiske aan. Zullen de bewoners begrijpen dat Christel Erik als vriend ziet?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *