Mike krijgt ontbijt op bed voor zijn verjaardag

Mike krijgt ontbijt op bed voor zijn verjaardag

Vandaag is een bijzondere dag voor Mike. Naast dat het tweede kerstdag is, is het ook Mike zijn verjaardag. De mannelijke obewoner wordt vandaag dertig jaar en dit is Jessie niet onopgemerkt gebleven. Terwijl Mike en Lotus nog samen wakker worden in bed, is Jessie al druk bezig met de voorbereidingen voor de verjaardag. Jessie staat in de keuken en maakt een lekker ontbijtje voor de twee tortelduifjes. Wanneer het ontbijt af is brengt hij deze naar de twee, die hem samen gezellig opeten in bed.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *