Gerrit probeert zijn mede bewoners duidelijk te maken hoe slecht ze ervoor staan

Gerrit probeert zijn mede bewoners duidelijk te maken hoe slecht ze ervoor staan

Timothy heeft afgelopen avond de groep laten weten dat ze er financieel niet goed voor staan. Ze staan zo’n negentienduizend euro in de min… Dit heeft er bij een aantal bewoners flink ingehakt. Als Franny even later een dansles geeft in de silo, komt Gerrit ineens binnenlopen en plakt hij een briefje op de deur. Op het briefje staat in rode cijfers het bedrag dat de bewoners in de min staan. Wat later komt Brenda erachter dat Gerrit deze briefjes in alle huisjes heeft neergelegd. Brenda kan dit niet van Gerrit waarderen en besluit hem hier dan ook op aan te spreken. Ze vindt het niet kunnen dat Gerrit een leuke avond voor de bewoners probeert te verpesten. Gerrit legt op zijn beurt uit dat dit niet zijn bedoeling is maar dat de bewoners moeten beseffen dat het slecht gaat met de bv. Doe dat dan morgen. Ga nou niet dat briefje opplakken wanneer mensen lol proberen te maken legt Brenda uit. Het slaat toch nergens op eindigt ze… Zal Gerrit dit op deze nieuwe dag aanpakken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 46    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *