De bewoners uit Utopia 2 staan negentienduizend euro in de min

De bewoners uit Utopia 2 staan negentienduizend euro in de min

Afgelopen avond is het tijd voor de financiële update. Timothy laat de bewoners weten dat de groep een huidige stand van min 19.000 euro hebben. Leuke kerst grapt Merel. Het is dus duidelijk dat de bewoners heel hard moeten werken om deze achterstand weg te werken. Jessie laat weten dat de bewoners hiervoor de kans krijgen tijdens het bok gala. De vraag is eindelijk, is het kwartje gevallen vraagt Jessie even later aan zijn mede bewoners. Dit lijkt niet helemaal het geval te zijn. De bewoners maken grappen over hun schulden en Jessie irriteert zich hier duidelijk aan. Hij staat op en besluit weg te lopen. Als je zoveel geld in de min staat, heb je normaal gesproken geen eten op tafel staan eindigt hij. Hoe gaat dit verder aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 69    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Peter at 18:28

    Iedere keer als Jessie in Utopia leeft, spreken ze van een enorme schuld! Net als in Utopia 1 …
    Tijd om te vertrekken baaskaak Jessie, met je shirtjes, een grote stakker ben je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *