Jessie spreekt zijn frustraties uit over de financiën, hij wil duidelijkheid

Jessie spreekt zijn frustraties uit over de financiën, hij wil duidelijkheid

De bewoners komen samen om gezamenlijk te dineren in de silo. Wat een gezelligheid jongens zegt Timothy tegen zijn mede bewoners. Toch kan Jessie het niet laten om over de financiën te beginnen. Hij vraagt dan ook aan Timothy wanneer hij de laatste update kan verwachten. Hij heeft deze het liefst zo snel mogelijk. Ik ben graag op de hoogte laat hij verder weten. Nadat de bewoners zijn uitgegeten, kan Jessie het dan ook niet laten om het met Mike de financiële update te bespreken. Jessie zegt dat hij met Timothy had afgesproken dat hij eigenlijk op maandagochtend al een update zou krijgen maar dat hij deze nog steeds niet heeft gekregen. Ik heb gewoon het idee dat hij niet goed begrijpt waar hij mee bezig is concludeert Jessie. Wordt vervolgt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *