Mike lijkt niet zoveel zin in zijn naderende verjaardag te hebben

Mike lijkt niet zoveel zin in zijn naderende verjaardag te hebben

Lotus en Mike zijn samen in de silo. De twee praten bij en Lotus is vooral nieuwsgierig naar hoe Mike zich voelt. Dit omdat hij morgen jarig is. Wanneer de twee dieper in gespreksstof zijn laat  Mike weten dat hij eigenlijk niet graag zijn verjaardag viert. Ik vier het nooit, man zegt hij tegen Lotus. En geeft aan dat eigenlijk zijn moeder altijd klaar stond voor hem en alles regelde om het extra gezellig te maken. Extra cadeautjes geeft Mike als voorbeeld aan. Zal het morgen toch nog een gezellige verjaardag worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *