Er is een lekkage ontstaan en Utopia 2 staat vol water

Er is een lekkage ontstaan en Utopia 2 staat vol water

Terwijl de meeste bewoners gezellig met elkaar aan het praten zijn, stuit Jessie op een probleem. Naast de caravan staat namelijk een enorme plas met water. Het lijkt erop dat er een lekkage is. Uit alle macht probeert Jessie het water weg te bezemen. Niet veel later komt Brandon polshoogte nemen. Ik denk dat het wel werkt zegt Jessie. Volgens hem stond het water net veel hoger. Hij blijft bezemen en als het water ver weg is, gooit Jessie een kruiwagen met zand over de plassen. Waar zou al het water vandaan komen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 41    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *