Erik en Christel worden aan de tand gevoeld, hebben ze gevoelens voor elkaar?

Erik en Christel worden aan de tand gevoeld, hebben ze gevoelens voor elkaar?

Gisteren heeft Erik gezegd dat hij Christel leuk vond. Terwijl Christel met Hiske achter de laptop zit, begint Brenda erover. Hij zei dat hij je heel leuk vindt zegt Brenda. Christel vertelt vervolgens dat Erik dit al een keer tegen haar heeft gezegd. Ik heb aangegeven dat hij er geen verwachtingen van moet hebben, omdat het niets wordt legt ze verder uit. Toch valt het Brenda op dat de twee wel een leuke klik hebben. Dat klopt volgens Christel. Het is een fijne vent om in de buurt te hebben zegt ze. Dat staat los van liefde benadrukt ze aan het einde van het gesprek.

Wat later besluit Timothy Erik ook aan de tand te voelen. Volgens mij vind jij wel iemand leuk op het terrein begint Timothy. Daar kan ik ook niets aan doen reageert Erik. Toch denkt hij niet dat het wat wordt. Relaties, daar ben ik niet zo goed in legt hij uit. Ik vind het allemaal zo’n gedoe benadrukt hij. Timothy vraagt of Erik ervoor zou gaan als hij de kans zou krijgen. Weet ik niet reageert hij. Ik vind het moeilijk. Ik heb niet zo’n zin om met te binden. Erik lijkt te genieten van zijn vrijheid. Ik kan doen en laten wat ik wil zegt hij. Een relatie lijkt er dus niet in te zitten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 58    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *