Mike is dolblij met de post die hij ontvangen heeft

Mike is dolblij met de post die hij ontvangen heeft

Mike is druk bezig in de silo wanneer Merel aan komt lopen. Heb je even?, vraagt de vrouwelijke bewoonster. Niet veel later houdt ze een paar enveloppen in de lucht. Is dat mijn post?, vraagt de mannelijke bewoner verrast. Direct geeft hij de vrouwelijke bewoonster een omhelzing. Bedankt!,  zegt hij dolblij. Mike loopt snel naar de caravan om de brieven op zijn gemak te kunnen lezen. Wat zal er in de post staan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *