Christel lijkt Timothy en Franny niet te vertrouwen

Christel lijkt Timothy en Franny niet te vertrouwen

De housewarming is achter de rug en Timothy en Franny starten al snel met het tellen van het geld. Terwijl de vrouwelijke bewoonster zich bezighoudt met de muntjes, buigt Timothy zich over het geld. Ik ben de tel kwijt,  zegt Franny na een tijdje en ze begint weer opnieuw te tellen. Ondertussen geeft Timothy bedragen door, die de vrouwelijke bewoonster op een notitieblok noteert. Het lijkt een goed systeem, maar Christel lijkt de twee bewoners niet te vertrouwen. Ik heb met Franny bij de munten gestaan en ze zit nu bij de financiën, begint Christel even later tegen Jessie. Ze kan niet tellen. Jessie lacht. Oh dat is grappig, Timothy ook niet, reageert hij. Christel vindt dat als je bij de financiën zit, je wel moet kunnen tellen. Wat zullen de bewoners uiteindelijk hebben verdiend vandaag?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *