Mike is klaar met alle viezigheid

Mike is klaar met alle viezigheid

Een aantal bewoners hebben vanavond de silo en het terrein opgeruimd. Onder andere Mike vindt dat het namelijk een grote troep is. Als het in de silo net zo’n troep wordt als hier in de caravan, dan schroef ik hem dicht, zegt Mike geïrriteerd. Dat meen ik echt. Er staat zelfs een plastic bordje bij de afwas. Mike zegt dat de bewoners allemaal verantwoordelijk zijn voor het schoonmaken van de caravan en er ontstaat een discussie wie welke taak heeft. Het gaat er meer om hoe we met elkaar omgaan hierzo,  gaat Mike verder. Die prullenbak zit aardig vol. We lopen er allemaal voorbij. We hebben echt de ogen dicht. Volgens de mannelijke bewoner lag er ook afval op de grond. Ik schaam me echt kapot, zegt hij. Mensen komen hier op bezoek. Het is echt een bende. Lotus is ondertussen wel klaar met het geklaag van Mike. Kappen met dat gejank, zegt ze. Het is nou wel duidelijk. Mike luistert naar Lotus en hij beëindigt zijn verhaal. Zullen de bewoners meer gaan schoonmaken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 39    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *