Brenda en Brandon brengen afgelopen avond de brieven rond

Brenda en Brandon brengen afgelopen avond de brieven rond

Adriaan is afgelopen avond aan het kletsen in de silo wanneer Brenda en Brandon binnenkomen. Brenda knikt naar Adriaan en houdt een envelop in de lucht. Snel rent Adriaan naar haar toe om de post in ontvangst te nemen. Veel plezier zegt Brenda nog. Wat later klopt het tweetal bij het huisje van Hiske aan om ook haar een brief te geven. Dit gebeurt echter niet voor Brandon een grap met de bewoonster heeft uitgehaald. Wat ben je nou aan het doen vraagt Brandon op een ernstige toon wanneer hij aanklopt. Brenda kijkt hem verbaasd aan. Wat dan? Brandon legt uit dat hij heeft gehoord dat Jessie dingen over haar heeft gezegd. Hiske kijkt geschrokken. Wat is dit nou weer zegt ze. Niet veel later houdt Brandon triomfantelijk een envelop in de lucht. Grapje roept hij. Hiske barst in lachen uit. Wat kan jij goed toneelspelen zegt ze. Direct opent ze de post om de brieven te lezen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *