Krijgt Shelley een werkplaats op de boot van Jessie?

Krijgt Shelley een werkplaats op de boot van Jessie?

Een aantal dagen geleden stelde Shelley het idee voor om bij Jessie een werkplaats in de boot te maken waar zij voortaan beha’s zou kunnen naaien. Jessie voelde hier wel iets voor en beloofde haar mee te helpen om deze ruimte te realiseren. Afgelopen avond zijn de bewoners van start gegaan en begonnen met het maken van een tafel waar de naaimachine op kan staan. Jessie is druk in de weer met de boormachine. Het was zo’n vredelievende boot grapt hij. Maar sinds er vrouwen binnen zijn getreden, is dit veranderd voegt hij eraan toe. Shelley lacht en legt uit dat ze heus alleen maar in de boot zal werken. Jessie knikt maar lijkt nog niet helemaal te zijn overtuigd. Zal het de twee lukken om een goede werkplek te creëren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *