Jessie zit niet te wachten op de verrassing van Christel en Hiske

Jessie zit niet te wachten op de verrassing van Christel en Hiske

Christel en Hiske hebben een verrassing voor Jessie. Ze vinden dat hun mede bewoner een verwendag verdient. Wanneer ze het plan willen uitvoeren lijkt het erop dat Jessie helemaal geen zin heeft in verwennerij. Tijdens het eten spreekt hij zich uit. Eigenlijk heb ik helemaal geen zin in m’n haren knippen enzovoorts zegt hij tegen de groep. Wanneer Christel Jessie toch overhaalt, gaan ze toch beginnen met een ontspanning dag. Misschien komt het nog legt Jessie uit zodra hij zijn ogen dicht doet om te mediteren. Nu komt het hoor. De ontspanning eindigt hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *