Hiske en Christel bereiden Jessie voor op een naderende verrassing

Hiske en Christel bereiden Jessie voor op een naderende verrassing

Wanneer Christel, Hiske en Jessie afgelopen avond samen in de boot zitten, vertellen de vrouwen aan Jessie dat ze een verrassing hebben voor hem. Hiske en Christel willen graag dat Jessie morgen om half negen klaar zit zodat hij klaar is voor de verrassing. Jessie krijgt bij het horen van dit bericht een grijns op zijn gezicht. Maar nu kan ik de hele nacht niet slapen want ik ben bloednerveus voegt hij eraan toe. Christel en Hiske stellen Jessie gerust en geven aan dat hij de verrassing leuk zou vind maar het wel veel impact op hem heeft. Wat zal de verrassing zijn?  We komen er vast en zeker op terug!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *