Jens bespreekt een gevoelig onderwerp met Erik

Jens bespreekt een gevoelig onderwerp met Erik

Afgelopen avond hebben Merel en Jens een date gehad als verrassing van Brandon en Hiske. Wanneer Jens op deze nieuwe dag in de keuken staat samen met Erik vertelt hij hoe hij het heeft ervaren. Ik ben er gisteravond nog ingeluisd begint Jens tegen Erik. Oh? reageert Erik verbaasd. Jens vertelt verder dat Brandon en Hiske de date tot in de puntjes hadden geregeld. Toen stonden daar twee glaasjes met een bloemetje in een vaasje visualiseert Jens. Dat had ik ook in het begin. Uiteindelijk komt iedereen aan de beurt vertelt Erik teleurgesteld. Oh, ja. Een date met Christel. Toch? reageert Jens. Erik lijkt er niet veel woorden meer aan vuil te maken. Het lijkt erop dat Erik het er liever niet over heeft. Wat gaat deze nieuwe dag nog meer brengen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *