Brandon, Hiske en Christel organiseren een verrassing date voor Merel en Jens

Brandon, Hiske en Christel organiseren een verrassing date voor Merel en Jens

Een aantal dagen geleden heeft Jens toegegeven wel op date te willen gaan met mede bewoner Merel. Brandon zag zijn kans en besprak dit met een aantal mede bewoners en vroeg ook aan Merel of zij hier interesse in zou hebben. Zij gaf direct aan niet te willen daten met Jens maar Brandon laat het hier niet zomaar bij zitten. Samen met Hiske en Christel organiseert hij afgelopen avond een formeel samenzijn in het huisje van Christel en Hiske. Als Merel en Jens allebei naar het huisje zijn toe gelokt, heet Brandon hen welkom. Welkom bij jullie beestachtige samenkomen roept hij enthousiast. Merel beseft dat ze er ingeluisd is door haar mede bewoners en besluit er daarom maar het beste van te maken. Brandon, Hiske en Christel hebben het huisje gezellig aangekleed en ook voor drankjes, snacks en vermaak gezorgd. Merel en Jens nemen plaats op de grond en de date kan beginnen. De bewoners hebben wat vragen opgesteld die Merel en Jens kunnen beantwoorden om ongemakkelijke stiltes te voorkomen. De date verloopt soepel en de twee lijken het naar hun zin te hebben. Ze bespreken zelfs hun toekomstige droomhuwelijk, waarin Jens uitlegt dat hij liever geen traditionele bruiloft wil. Hij wil liever in een bruidsjurk trouwen, met al zijn beste vriendinnen aanwezig. Merel kijkt een beetje gechoqueerd. Gewoon voor de leuk, omdat het kan voegt hij eraan toe. Merel kan haar lach niet inhouden. Als we op een dag gaan trouwen vind ik wel dat je dat moet respecteren grapt Jens. Merel lacht verder en zegt er geen woorden voor te hebben. Zal er nog een date volgen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *