De bewoners in Utopia 2 houden een hamburger contest

De bewoners in Utopia 2 houden een hamburger contest

De bewoners hebben afgelopen avond nog hamburgers over van het evenement en hebben daarom bedacht een hamburger contest te houden. De hamburgers zijn met veel zorg gebakken en al snel ontstaat er hele stapel met hamburgers. Welkom op de happie happie hamburger contest opent Merel de avond. Je pakt zelf je hamburger en wanneer je bord leeg ik leg ik een nieuwe burger erop spreekt Brandon vervolgens de groep aan. Jens, Gerrit, Shelley, Lotus en Mike beginnen aan de contest en proppen de hamburgers in hun mond. Tussen alle hamburgers door nemen de bewoners af en toe slok drinken. Na het vele eten komt er een uiteindelijk winnaar uit, en dit is Mike. Hij heeft de meeste hamburgers opgegeten binnen de tijd. Het was een gezellige avond in Utopia 2.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *