Het Happie Happie Hamburger evenement in Utopia 2 is van start gegaan

Het Happie Happie Hamburger evenement in Utopia 2 is van start gegaan

De bewoners zijn iets te enthousiast geweest met het inkopen van hamburgers voor de afgelopen evenementen. Daarom hebben ze bedacht om vanavond een Happie Happie Hamburger evenement te organiseren, waar bezoekers kunnen langskomen en helpen de hamburgers op te eten. Brandon, Gerrit en Jens staan in de keuken de hamburgers te bakken. Inmiddels zijn de gasten gearriveerd en worden de hamburgers door Jens in de silo geserveerd. Lekker hoor, dank je wel reageert een van de gasten vriendelijk. Gaat het een succesvolle avond worden voor de bewoners?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *