Adriaan wil een vegan challenge doen met zijn mede bewoners

Adriaan wil een vegan challenge doen met zijn mede bewoners

Als de bewoners zich hebben verzameld in de silo, begint Adriaan de vergadering. Hij vertelt dat hij de groep bij elkaar heeft geroepen om te overleggen over vegan eten. Eigenlijk wilde ik deze maand een vegan challenge met jullie aangaan legt hij verder uit. Door de bokswedstrijd had Adriaan alleen andere prioriteiten. Toch wil hij de maand februari gebruiken om de vegan challenge met de bewoners aan te gaan. Hij legt verder uit dat hij drie keer per dag gaat koken en dat hij ook zal zorgen voor tussendoortjes. Elke dag wordt het wat anders gaat Adriaan verder. Ik heb 70 euro zakgeld en die wil ik in dit experiment stoppen. De bewoners die het leuk vinden om mee te doen, mogen bij Adriaan langskomen. Hij wil het boodschappengeld splitsen, zodat de bewoners die niet mee willen doen gewoon eten kunnen kopen. Ik wil niemand verplichten benadrukt Adriaan. Het moet wel een vrije keuze zijn. Veel bewoners vertellen dat ze een maand wel lang vinden om mee te doen aan de challenge. De meeste bewoners besluiten om het plan van Adriaan een week de kans te geven en om vervolgens eventueel langer mee te doen. Wie zullen zich allemaal aanmelden voor de vegan challenge?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *