Gerrit en Timothy moeten voor rechter Jessie verschijnen door het contractbreuk wat gepleegd is

Gerrit en Timothy moeten voor rechter Jessie verschijnen door het contractbreuk wat gepleegd is

Eerder hebben Gerrit en Timothy een contract opgesteld omdat zij goed met elkaar willen omgaan met betrekking tot de Mongoolse tent. Timothy is erachter gekomen dat Gerrit het contract niet heeft nageleefd, omdat hij met Shelley in de Mongoolse tent heeft geslapen. Gerrit wil dit voorval nog bespreken met Timothy en hij heeft daarom een verweer geschreven om de argumenten van Timothy te weerleggen. Wanneer Gerrit het verweer heeft geschreven, laat hij deze lezen aan Jens. Jens leest het verweer voor, waaruit blijkt dat Gerrit vindt dat hij geen regels overtreedt.

Wat later is het tijd voor een echte rechtszaak, deze heeft Jessie georganiseerd. Gerrit en Timothy hebben allebei hun verhaal op papier gezet en ze schuiven aan in de rechtszaal. Jessie behandelt vervolgens de te bespreken punten. Ik schrik hier wel van reageert toeschouwer Erik. Rechter Jessie kijkt op van zijn blaadjes. Meneer, zou u zich stil willen houden anders laat ik u verwijderen uit de zaal zegt hij streng. Wat later vraagt hij Gerrit en Timothy om uitleg over wat er is gebeurd. Rechter Jessie vraagt of Timothy getuige Shelley nog wil oproepen. Timothy laat weten dat hij dat inderdaad graag wil. Dat wordt dan morgenochtend negen uur besluit Jessie. Ik bedank jullie voor de aanwezigheid. De rechter slaat met zijn vuist op tafel. Toeschouwer Merel begint in haar eentje te klappen. Was dit het vraagt ze verbaasd. Iedereen verlaat de zaal en de zitting zal waarschijnlijk morgen verdergaan. Wordt vervolgd dus….

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 50    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *