Jens haakt af tijdens een workout van Fajah Lourens

Jens haakt af tijdens een workout van Fajah Lourens

Fajah Lourens is op het Utopia 2 terrein om de bewoners een workout te geven. Jens besluit ook mee te doen maar hij haakt al snel weer af. Duizelig gaat hij op het bankje liggen. Jessie komt meteen aangerend. Houd zijn benen omhoog zegt hij overdreven. Jessie begint Jens meteen nep te reanimeren. Stabiele zijligging! roept hij er achteraan. Met een kleine glimlach gaat Jens op het bankje zitten en Brandon schiet ook te hulp. Ik kan je hier van af helpen maar dan moet je wel doen wat ik zeg zegt Brandon. We gaan even wat krachtoefeningen doen en dan ben je er zo van af verzekert hij. De twee besluiten wat oefeningen te doen en Jens lijkt zich uiteindelijk weer beter te voelen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *