Gerrit wil een wedstrijd houden wie de meeste hamburgers kan eten

Gerrit wil een wedstrijd houden wie de meeste hamburgers kan eten

Gerrit, Jessie en Jens hebben hamburgers over en daarom organiseren ze vanavond Happie Happie Hamburgers op dinsdag. Bezoekers kunnen vanavond genieten van een hamburger, een drankje en een rondleiding. Daarnaast wil Gerrit met de bewoners een wedstrijd houden wie de meeste hamburgers kan eten. Hij besluit om zijn mede bewoners te vragen en ondertussen doen er al acht bewoners mee. Zo zullen naast Gerrit ook Jessie, Jens, Franny, Mike, Eric, Timothy en Lotus hun tanden in de burgers zetten. Ik doe ook mee zegt Shelley als Gerrit vraagt of ze meedoet aan de contest. Vindt Adriaan dat wel goed vraagt Jessie. Wie is Adriaan? reageert Shelley. Wie gaat er winnen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 1.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *