Gaan de bewoners vegan eten, Hiske doet rondvraag

Gaan de bewoners vegan eten, Hiske doet rondvraag

Gisteren is er een idee geopperd om een paar keer in de week vegan te eten. Adriaan heeft aangeboden om drie keer in de week voor de bewoners te koken. Het plan leek niet bij iedereen in de smaak te vallen en daarom besluit Hiske om de meningen te peilen. Ik vind het op zich wel een leuk idee zegt Jens. Het enige probleem waar ik mee zit, is dat het niet unaniem is voegt hij eraan toe. Volgens hem moet er dus een oplossing worden gezocht voor de mensen die wel vlees willen eten. Daarnaast vertelt hij dat er zeker bewoners zijn die vlees willen eten.

Wat later loopt Hiske bij Merel, Brenda en Brandon binnen. En legt uit dat hij er nog steeds zo over denkt als gisteren. Ik wil er wel aan meedoen zegt hij. Maar als er mensen vlees willen eten, moeten ze gewoon vlees kunnen eten. Hiske zegt dat er nog geen conclusie is getrokken over het vegan eten. Zolang er geen conclusie is getrokken en slechts het idee is opgegooid, gaan we er niets mee doen reageert Brandon resoluut. Dan houden we het gewoon zoals het nu is. Daar lijkt Merel het mee eens te zijn. Geen vegan eten eindigt ze.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *