Fajah Lourens zal in Utopia 2 een workout verzorgen voor de bewoners

Fajah Lourens zal in Utopia 2 een workout verzorgen voor de bewoners

Franny zit achter de computer als haar oog valt op een mailtje. Ze begint te lezen en haar op haar gezicht komt al snel een grote glimlach. Wow zegt ze. Wat vet! Franny besluit om Shelley en Lotus bij zich te roepen. Ik heb heel leuk nieuws voor ons zegt Franny enthousiast. Als de drie vrouwen weer bij de computer staan, leest Franny de mail voor. Hierin staat geschreven dat Fajah Lourens het heel leuk vindt dat Lotus haar heeft benaderd en de fitnessgoeroe vertelt dat ze vanmiddag langskomt om hen een stevige workout te geven. Shelley begint meteen te juichen. Fajah Lourens komt langs roept ze dolblij. Dat is wel echt heel cool reageert lotus vrolijk. De vrouwen besluiten om zich snel klaar te maken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *