De bewoners komen bij elkaar voor een financiële bespreking

De bewoners komen bij elkaar voor een financiële bespreking

Jessie roept een aantal mede bewoners bij elkaar voor een vergadering. Wanneer ze bij elkaar zijn gekomen, opent Jessie de vergadering met goed nieuws. Hij heeft weer wat voeding weten te regelen voor de dieren. Daarna beginnen ze met het bespreken van alle financiën. Hiske wilde graag een tent omdat dit vele voordelen zou bieden tijdens evenementen. Dit vond Jessie een goed idee en hij heeft dan ook direct een aantal partijen benaderd voor informatie. Vervolgens spreken de bewoners over Valentijnsdag, een carnavalsfeest, Happie Happie dinsdag en de markt aan het einde van de maand. Ook geeft Jessie aan dat de financiën weer rond zijn en dat de btw aanslag in totaal 935 euro is. Het team wat bestaat uit Christel, Hiske, Gerrit, Merel en Jessie, besluit ook om een afterparty aan de markt te koppelen. Ze moeten nog wel het plan uitwerken en kijken of ze het financieel rond kunnen krijgen. De groep hoopt er een après ski thema aan te geven en ze willen gebruikmaken van combitickets en early bird-kaartjes. Zijn de financiën snel weer op orde?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *