Brenda is weer terug in Utopia 2 na een emotioneel bezoek

Brenda is weer terug in Utopia 2 na een emotioneel bezoek

Brenda kreeg het droevige bericht dat haar opa op sterven ligt, waarna ze direct besloot hem een laatste keer te bezoeken en Utopia 2 verlaten. Afgelopen avond is ze weer terug in de mini samenleving. Hoe gaat het vraagt Merel terwijl Brenda om haar hals vliegt. Goed antwoordt Brenda. Ook Brandon komt zijn mede bewoner een knuffel geven. We missed you zegt hij. Samen lopen ze naar het huisje om bij te kletsen over de dag. Het was heftig laat Brenda weten. Maar ik ben blij dat ik geweest ben en mijn familie heb gezien eindigt ze. Hopelijk komt Brenda deze moeilijke tijd goed door…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *